Hjälp Famous Grouse namnge sin kattunge!

2012-09-06 0 kommentarer

Vi är glada att presentera den nyaste medlemmen i vår familj – en vacker och underbar liten hankatt. Efter att ha letat en ny destillerikatt i månader, har vårt nya tillskott nu bott in sig hos oss på The Famous Grouse Experience – men han är i desperat behov av ett namn.

Vi hoppas att våra fans kan hjälpa oss och föreslå några namn till vår nyaste familjemedlem. Det valda namnet kommer att ges till katten och vinnaren kommer att få en inbjudan till oss och vår bedårande kattunge, och få en VIP-visning av destilleriet. Resor och logi ingår.

Tävlingen pågår till och med söndagen den 30:e september. Du tävlar genom att fylla i formuläret längst ner på denna sida.

Den nya kattungen följer i fotspåren av Brooke och Towser, genom att göra sig till rätta i Glenturret-destilleriet, där The Famous Grouse Experience öppnade sina dörrar för 10 år sedan. Förmodligen är den mest kända katten Towser, som fortfarande innehar Guinness World Record för bästa musfångare – hon fångade 28.899 möss under hennes 24 år på destilleriet.

Lyckligtvis finns det ingen anledning att jaga möss längre och kattungen kan koncentrera sig på välkomna besökare och utforska sitt nya hem. Som det mest besökta destilleriet i Skottland, kommer han att hälsa på runt 100.000 besökare varje år.

Men han behöver verkligen ett namn – så snälla hjälp oss. Tack!


Tävlingsvillkor

* Deltagaren måste vara minst 18 år
* Om det vinnande namnet föreslås mer än en gång, är det den första tävlande som vinner
* En natt med boende ingår
* Beslutet av The Famous Grouse juryn kan inte överklagas
* Resorna har ett värdet upp till £350
* Vinsten kan inte tas ut i pengar
* Sista dag för tävlingen är den 30 september
* Vinnare kommer att informeras via e-post senast den 5 oktober

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Jenz Rönnow

Grundare av whiskyforum och passionerad whiskyälskare. Startade whiskyforum våren 2004. Mottagare av Gordon & McPhail Scholarship 2010.