Onlineprovning med Richard Paterson på Google+

2011-07-17 0 kommentarer

Vem vill prova whisky med Richard Paterson? Richard Paterson finns numera på nystartade Google+, och en av funktionerna där är att man kan ha en gruppchat via video. Han tänkte därför: ”Varför inte träffas och prova lite whisky tillsammans?”

Så det här är vad som föreslås. De kör en eller två video-sessioner den 15 & 16 augusti runt klockan 19:00 svensk tid.

Eftersom att Google inte tillåter reklam för varumärken eller företag på Google+, kommer de att prova whisky från hela serien för att inte bryta mot Googles bestämmelser:

Whyte & Mackay 13 year old
Whyte & Mackay 19 year old
Jura Superstition
Jura Prophecy
Dalmore 15 year old

Gör så här för att delta

Ange följande i kommentarfunktionen: Namn, e-post adress, vilket land du är från, samt din Google+ adress. Ange om du kan båda kvällarna, eller om du har ett önskemål

De kommer att kontakta dig för att skicka prover av den whisky som skall provas. Som de själva säger ”Verkar bara rättvist – och gör dig redo för en drink på kvällen”.

Dessa två provningar kommer att vara begränsade till personer som bor i Storbritannien och det europeiska fastlandet. Om det blir en populär tillställning, kommer de att försöka göra dessa provningar tillgängliga till whiskyentusiaster i resten av världen.

Så, vem är sugen på en provning?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Jenz Rönnow

Grundare av whiskyforum och passionerad whiskyälskare. Startade whiskyforum våren 2004. Mottagare av Gordon & McPhail Scholarship 2010.