Vinn en chans att skapa Glenrothes 2012 Vintage

2011-11-26 0 kommentarer

Den 11 november lanserade Glenrothes den andra delen av sin Vintage Maker tävling. Whisky entusiaster är välkomna att minnas och dela ett lyckligt ögonblick i sitt liv, oavsett om det är från din karriär, kärleksliv, semester eller något annat inspirerande eller minnesvärt.

De fyra mest övertygande berättarna kommer att flygas till Speyside i Skottland, hemmet för Glenrothes, den 21 till 28 maj 2012. Där kommer de att få prova ett stort antal fat innan de väljer ut de bästa faten som skall placeras i lagerhusen för att mogna ytterliggare, för att så småningom buteljeras och släppas som Glenrothes 2012 Vintage.
Den nya delen av Glenrothes Vintage Maker följer hack i häl på de över 10.000 whiskyentusiaster som tävlade i dragningen för 2011. Deltagaren måste lämna en 1000 tecken lång (eller mindre) berättelse på frågan ”Berätta om ditt vintage ögonblick”. Man kan också ladda upp en bild eller länk till en video för att komplettera sina skriftliga berättelse.

För mer regler och information om hur du deltar i tävligen, besök www.TheGlenrothes.com eller facebook.com/TheGlenrothes.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Jenz Rönnow

Grundare av whiskyforum och passionerad whiskyälskare. Startade whiskyforum våren 2004. Mottagare av Gordon & McPhail Scholarship 2010.