Gå till innehåll
whiskyforum

All Activity

Detta flöde uppdateras automatiskt     

 1. Yesterday
 2. Instämmer med föregående talare, mycket smarrigt där..
 3. Last week
 4. Ja, det är forfarande otroligt långsamt numera, oavsett vilken webbläsare eller plattform man använder... ☹️
 5. Lite godis från resan till Skottland, samt från butiker och auktioner.
 6. Rättigheterna är justerade nu, något blev inte som det skulle under uppgraderingen helt enkelt
 7. Jag upplever det inte så segt som det beskrivs. Är det fortfarande ett problem?
 8. Går att ordna, skicka ett PM bara... 😊
 9. Earlier
 10. Var tvungen att öppna denna som fått så bra omdömen - och det är den värd! Makalös, smakar som rökig hallon-lakrits med lite citron 😋
 11. Tjena Reyan, hittar inte någonstans att svara på inläggen. Men tar gärna en 3:a caperdonish och en 5:a creations. Lite svårt för uppdateringens många sjukdomar !!!

 12. Ifall man inte längre ids gå in på forumet lika ofta nu så är det tur i alla fall att det fortfarande går att prenumerera på nya ämnen i Marknadsplatsen/Samples bytes, så att man inte missar när någon lägger ut nya samples… (För de som har registrerat sig, alltid ett skäl till att skapa sig en användare och hålla forumet vid liv).
 13. Det är så trögt att man ledsnar, som om vi inte håller på att tappa intresse ändå.. Hoppas att det går att göra nåt åt det annars är det bara att lägga ner.
 14. Nu har jag uppdaterat informationen med info om Vattudalens första whiskysläpp på systembolaget
 15. Nu har jag uppdaterat informationen med info om Vattudalens första whiskysläpp på systembolaget
 16. Chrome går otroligt segt för mej, men Firefox funkar. Däremot kan jag vare sig svara på vissa trådar, eller skicka meddelanden:(
 17. Konstigt, jag märker inte alls att det går segare. Kör Win 10 och Chrome.
 18. Oroligt segt! Tidigare kollade jag forumet ca 10 gånger per dag men nu blir jag bara frustrerad och ids knappt gå in längre. Det här måste väl gå att fixa?? Jag kan heller inte längre svara på ämnen i Marknadsplatsen, men jag tycks kunna starta inlägg. Vet att jag inte är VIP-medlem, men det är väl tvärtom det ska fungera...? Dvs, om man inte är VIP-medlem så ska man inte kunna starta nya ämnen men man ska ju ändå som inloggad ”vanlig” medlem kunna svara på andras inlägg vid samples-paket m.m.?
 19. Jag har också problem med Tapatalk i Iphone 7. I datorn är det mycket segt.
 20. Använder datorn, Tyvärr går även det väldigt segt.
 21. Trots ett magiskt segt forum efter uppdateringen så har jag under kvällen smakat av 2st Ardbeg. Gott såklart och i kväll endast njutning utan funderingar. 1975 Vintage 43% utgåva 2001. Kildalton 1980. 57,6% Fortsatt trevlig påsk
 22. Magiskt segt går det tyvärr ☹️ När jag kikar på forumet via mobilen (Iphone 6S) så går det lika segt men där verkar även själva sidan inte vara anpassad för mobilt bruk. Texter skrivs över varandra och brytningar av layout väldigt skumma.
 23. Nej, det finns ingen marknad för signerade flaskor, oftast drar det i stället ned priset. På dyrare " samlarflaskor " är det väldigt tydligt att dedikationer och signaturer drar ned priset. Så tyvärr, det är bara en kul grej, ett minne.
 24. Hejsan, jag har en Bruichladdich Octomore 06_1, signerad av deras ikoniska och pensionerade destillerare Duncan McGillivray. Har ni här påforumey koll på om det finns en marknad för destillerar-signerade flaskor? tacksam för svar, mvh, Simon
 25. Ja tyvärr, det är segt som sirap, påminner om tiden med uppringande modem, nej inte riktigt men nästan...:-) Diamanterna med frågetecken, vad är det.
 1. Ladda mer innehåll
×
×
 • Skapa nytt...