Gå till innehåll
whiskyforum

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 08/20/18 in all areas

 1. 1 poäng
  Nu finns tydligen chansen för whiskyforum, stämmer det att facebook stoppar försäljning av samples och flaskor så borde det rimligen kunna betyda att forumet kan komma tillbaka. Det vill säga om tekniken ordnas så att det löper normalt, med den här sega versionen av forumsidan så är det kört. Ta chansen du nu fått Jenz.
 2. 1 poäng
  Oh jisus, det här är whiskymusik för mig, så bra....🤘.. https://youtu.be/pZTJBViOoik
 3. 1 poäng
  Kör bara Ardbank!!!😁 Låt det ta lite tid, vi handlar så gärna😉 Power to the slumbering forum✊️
 4. 1 poäng
  Fiji 16 the Rum Cask: Fantastisk doft med bananer och kakor, tål mycket vatten. Guyana 10 The Rum Cask: Man kan verkligen känna sherryfaten här, tänk att rom och sherry går ihop lika bra som whisky och sherry Tack till Ardbank för samples!
 5. 1 poäng
  Hej och välkommen till Whiskyforum. Du kan få information från " tax seal " pappersremsan över korken, det kan stå ett årtal där. På auktion ligger värdet på ca 700:- till ca 1200:- beroende på hur många som vill ha den just den auktionen. Du kan skicka den till https://www.scotchwhiskyauctions.com/ https://www.whiskyauctioneer.com/ eller https://www.whiskyauction.com/ Efter frakt och försäljningsprovision har du ca 300-800:- i plånboken. Mitt tips är ändå att du korkar upp flaskan.
 6. 1 poäng
  Tyvärr måste jag avföra Skånska Spritfabriken som ett svenskt whiskydestilleri. Det har framkommit att de inte har någon panna här i Sverige. De har hela tiden destillerat i Frankrike. Det betyder att de än så länge inte är något Svenskt destilleri
 7. 1 poäng
  Lite godis från resan till Skottland, samt från butiker och auktioner.
 8. 1 poäng
  Instämmer med föregående talare, mycket smarrigt där..
 9. 1 poäng
 10. 1 poäng
  Var tvungen att öppna denna som fått så bra omdömen - och det är den värd! Makalös, smakar som rökig hallon-lakrits med lite citron 😋
×
×
 • Skapa nytt...