Gå till innehåll
whiskyforum

WhiskeyNoob

Vanlig medlem
 • Innehållsantal

  8
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Days Won

  1

WhiskeyNoob last won the day on 28 november 2017

WhiskeyNoob had the most liked content!

Webbplatsen Anseende

2 Neutral

Previous Fields

 • Whiskyklubb
  FOL
 1. Funderar på var priset brukar hamna då det kommer en ny Laffe 10 CS, 009 är senaste va? Visst brukar det komma ett fåtal till bolaget? är isåfall mest intresserad av det priset.
 2. Jag har också varit med om att hela korken följt med som på bilden.. en eller två gånger. Har för mig att det också var på någon billig whiskey.. EDIT: En av gångerna var det på en whiskylikör, Hälls's fury. (då det icke går att skriva med e) Tog tyvärr inget kort men det såg exakt likadant ut som på din bild.
 3. Hej! Det här är mitt första inlägg och jag vet inte om det är rätt ställe för frågan men iallafall.. Jag har en Laphroaig 18 som jag öppnade i slutet av februari 2016 och jag upplever att den tappat en del i karaktär sen den öppnades. Den står alltid upp och är i sin förpackning och det är minst 2/3 kvar av flaskan samt att den står i en källare så relativt kallt året runt. Nämner även att alkoholstyrkan ligger på 46% och den är av den rökiga typen då jag hört att det kan spela roll på hur en whisky förändras med åren. Upplevde den dock aldrig som supperrökig från början heller men känns som den tappat en del rökighet samt karaktär sen jag påbörjade den.. Laphroaig 10 är rökigare men så ska det väl vara då rökigheten blir mindre med åren? Tog ett glas idag för att prova igen och kom då fram till samma sak som sist, att jag tyckte den tappat i karaktär men sen blir jag osäker efter att ha droppat i lite vatten då den tycks bli sitt gamla jag igen.. Alltså, jag upplever den märkbart sämre i outspätt tillstånd men då jag spätt med vatten som jag oftast gör med Laphroaig 18 så börjar den mer likna den laphroaig jag är van vid, men kan inte dricka den i outspätt..
×
×
 • Skapa nytt...