Gå till innehåll
whiskyforum

whiskystore

VIP Medlem
 • Innehållsantal

  6276
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Days Won

  191

whiskystore last won the day on 15 augusti

whiskystore had the most liked content!

Webbplatsen Anseende

1651 Utmärkt

About whiskystore

 • Rank
  whiskystore
 • Födelsedag 01/30/1959

Previous Fields

 • Whiskyklubb
  smws, slainte, wss

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Kön
  Man
 • Ort
  Holmsund
 • Intressen
  Motorcyklar, musik och whisky

Recent Profile Visitors

9371 profilvisningar
 1. En del poster försvann för ett tag sedan och nu är det sega forumet tillbaka, hoppas att det är tillfälligt under injusteringen.
 2. I dagsläget går de för runt 1500:-/st både 1:an och 2:an Vid försäljning får du ta i beaktande: Fraktkostnad, provision och avgifter till säljande auktionsföretag. https://www.systembolaget.se/lanseringar/dryckesauktioner/ https://www.whiskyauction.com/ https://www.scotchwhiskyauctions.com/ https://www.whiskyauctioneer.com/
 3. Tråkig läsning men förståeligt, går det inte ihop ekonomiskt så gör det inte det, mitt inlägg var förmätet och slarvigt men syftet var att få en reaktion som i sin tur kunde leda till ett smidigare forum, nu har vi fått en förklaring och en gedigen redogörelse, hoppas att det lyckas med en viss prestandaförbättring.
 4. En kompis gick in på forumet i veckan, tyvärr så avbröt han sitt besök, han ringde mig och sa, kjell, den där whiskyprylen fungerar inte, det påminner om de där uppringande modemen du vet som vi hade förr, krash drr prr irr knrr, och en stund efter hade vi vår sida framme., Vad är det här för skit, det funkade ju förut. Ja Tord sa jag, möjligtvis så är det slut med whiskyforum, de ville aldrig anlita en kompetent datapartner så du har nog rätt, helt oförklarligt enligt mig, tror att mitt barnbarn hade styrt upp sidan men du vet hur det är, inget lever för evigt.
 5. Nu finns tydligen chansen för whiskyforum, stämmer det att facebook stoppar försäljning av samples och flaskor så borde det rimligen kunna betyda att forumet kan komma tillbaka. Det vill säga om tekniken ordnas så att det löper normalt, med den här sega versionen av forumsidan så är det kört. Ta chansen du nu fått Jenz.
 6. Lemmy Lemmy Lemmy, Tribute love...❤️ https://youtu.be/Ig1PRP_WU68
 7. Oh jisus, det här är whiskymusik för mig, så bra....?.. https://youtu.be/pZTJBViOoik
 8. Det är märkligt segt, sker ingen förbättring så kommer forumet att dö ut, det är redan på god väg, med en normal sida och promotion från medlemmar så kanske det kan räddas. Det tar ca 30-40 sek. att komma in på forumet och väl inne 3-5 sek. varje gång man byter ämne eller tråd, i bland tar det längre tid även om man är inne på forumet. Mig veterligen finns det inget annat forum eller hemsida med liknande problem annat än kortvariga, då fixas det omgående, hur kan det komma sig att det inte gått att få ordning på det här efter 4 månader?
 9. Hej och välkommen till Whiskyforum. Du kan få information från " tax seal " pappersremsan över korken, det kan stå ett årtal där. På auktion ligger värdet på ca 700:- till ca 1200:- beroende på hur många som vill ha den just den auktionen. Du kan skicka den till https://www.scotchwhiskyauctions.com/ https://www.whiskyauctioneer.com/ eller https://www.whiskyauction.com/ Efter frakt och försäljningsprovision har du ca 300-800:- i plånboken. Mitt tips är ändå att du korkar upp flaskan.
 10. Det går åt rätt håll här, 3 sek, jag kör Google Chrome via dator.
 11. Det tar konsekvent ca 5 sek från klick till uppladdat.
 12. Instämmer med föregående talare, mycket smarrigt där..
 13. Nej, det finns ingen marknad för signerade flaskor, oftast drar det i stället ned priset. På dyrare " samlarflaskor " är det väldigt tydligt att dedikationer och signaturer drar ned priset. Så tyvärr, det är bara en kul grej, ett minne.
 14. Ja tyvärr, det är segt som sirap, påminner om tiden med uppringande modem, nej inte riktigt men nästan...:-) Diamanterna med frågetecken, vad är det.
×
×
 • Skapa nytt...