Gå till innehåll
whiskyforum

ixox

Vanlig medlem
 • Innehållsantal

  236
 • Gick med

 • Besökte senast

Webbplatsen Anseende

0 Neutral

About ixox

 • Födelsedag 01/18/1983

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Kön
  Man
 • Ort
  Linköping
 • Intressen
  För tillfället mest fotografering, bildbehandling och whisky.
 1. Jag tror både plåt och papprör fungerar. När det gäller form får jag fråga, men stabiliteten i rören är nog en fördel (framför t ex åttakantiga kartonger).
 2. Min syster gör presentaskar av gamla whiskyrör och har efterfrågat fler. Om någon har över och inte vill ha dem kvar så tar jag gärna emot dem. Helst i närheten av Linköping alternativt Norrtälje. //Oskar
 3. Jag ska till New York om en och en halv vecka. Tänkte se vad ni vet om whiskyshopingsmöjligheterna där. Finns det några bra butiker på Manhattan? Hur är utbudet i taxfreen på Newark? Om man hittar en George T Stagg, får man ta med den på planet hem (den är ju rätt stark)? Några andra tips?
 4. Jag gillar verkligen Glen Grant 1973-2008 - 34 Year old - Sherry Puncheon - SMoS
 5. Balvenie Double Wood 12Y och Bruichladdich 12Y Second Edition gick i graven igår. De har stått och tag upp plats länge nu, så jag säger äntligen.
 6. Aberlour A'bunadh Batch #20 gick i graven ikväll. En mycket god rackare som har givit många fina stunder.
 7. Jag hämtade ut mina två Supernovor idag.
 8. 2 st. Gick på hypen och får väl smaka av ett samle och sedan ha flaskorna för eventuella byten. Tror inte att en rökig käftsmäll är min grej, men man får väl se.
 9. Mitt nummer närmade sig 114xx. Det här är ju som att köpa biljetter på ticnet, med skillnaden att man fick tag på något. 2 stycken blev det trots allt.
 10. Skruvade ihop en Expedit 5x5 som ska inhysa mina flaskor i nya lägenheten som jag fick tillgång till idag. Fast jag vågar inte ställa upp några flaskor på den ikväll eftersom fingrarna är ömma och stela och jag kan troligen inte greppa flaskorna ordentligt.
 11. Kunde inte hålla mig från att sprätta Glen Grant 1973 / 34 Year old / Sherry Puncheon SMoS.
 12. Inväntade julen med samples av: Convalmore 28Y OB Lagavulin 12Y FOCM Smakade mycket bra, tack Mattias. Fortsatte med lite Glen Grant 1973 - 34Y - Sherry Puncheon TSMoS, satt förträffligt. Riktigt härlig doft.
 13. God Jul och Gott Nytt År! Må era klappar klucka!!!
 14. Beställde ett paket från TWE idag med massa gottgott. Det som är åt mig själv är följande: Glen Grant 1973 - 34Y 54.7% Cask #1856 Sherry Puncheon - Single Malts of Scotland Bowmore 1983 - 25Y 47.8% - DL Platinum (födelseårswhisky)
 15. Beställningen är gjord. tga: Din mailbox är full så jag kan inte skicka betalningsanvisningar.
×
×
 • Skapa nytt...