Gå till innehåll
whiskyforum

falkes

VIP+ Privat
 • Innehållsantal

  80
 • Gick med

 • Besökte senast

Webbplatsen Anseende

0 Neutral

About falkes

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Kön
  Man
 • Ort
  Jämtland
 1. Vad jag förstått så har dom inte alla av dom "dyrare" i butik, så man bör maila om ev. såna inköp. Har inte varit där själv, men en god vän råkade ut för detta.
 2. http://www.systembol...earchquery%252c http://www.systembol...earchquery%252c
 3. OK. Har kanske surrat till det lite i mina anteckningar då. Cheers!
 4. Köpte en själv när den kom, priset var 450 sek. Har inte testat den ännu- Länge leve republiken!
 5. Medlem i forumet? http://www.nwt.se/ka...rticle23081.ece
 6. Det blir väl till att rada upp ett antal rökare inför svt:s satsning i sommar! http://musikpromotiononline.se/metallica-big-four-svt-ullevi/ Slainte
 7. Funkar för mig i.a.f. Men om du söker på Edradour så får du opp bl.a. två olika Burgundyfinishar, den ena 650 kr. och den i beställnings. 860kr. är det jag som missat nån detalj på buteljerna?
 8. Har ******* svårt med nya sidan, men det är väl jag som är trög under flinten. Men, kan någon förklara för mig varför samma flaska är 210 kr dyrare i beställningssortimentet än i dom tre butikerna som har den på hyllan? http://www.systembolaget.se/Sok-dryck/?searchquery=edradour&sortfield=Default&sortdirection=Ascending&hitsoffset=0&page=1&searchview=All&groupfiltersheader=Default&filters=searchquery%2c Slainte
 9. Hmmm? Nya världar att lära sig, var hittar man nyheterna och tillfälliga släpp?
 10. Dom här gamla jänkarna funkar ju än! http://www.youtube.com/watch?v=cpu8wuGMTrY
 11. Även i Republiken Jämtland finns det duktiga krögare. Grattis! http://ltz.se/noje/n...rets-whiskykrog Till årets whiskykrog 2010 har SWF utsett Restaurang & Pub Dalwhinnie i Östersund. Juryns motivering löd: Vinnaren har motsvarat svenska whiskyförbundets krav på bra Whiskykrog genom att sprida kunskap om whisky genom ett stort kunnande och engagemang. Samtidigt visat upp ett välkomponerat och bra exponerat sortiment både visuellt och virtuellt.
 12. Du kan ju skaffa ett E-kort i så fall, finns på Swedbanks hemsida. Men som det skrivits i andra trådar så måste man skippa alla våra "svenska" bokstäver. Typ, Å Ä Ö, skriv o eller a istället när du uppger ditt namn till shopen.
 13. http://www.aftonblad...ticle7611436.ab Det här vore kanske nåt man skulle kunna önska sig i gåva!
 14. Vidhåller fortfarande mitt tips, stärkt av utlåtendet i Växjö. Wexio Whisky Festivals priser Vinnare i kategorin Bourbon, under 600 kr Knob Creek 50%, 469 kronor, Artikelnummer 70523 (Beställningsvara). Juryns motivering En härlig bourbonwhiskey som får oss att gladeligen lämna Skottland. En stillsam återhållen sötma med en fet och gräddig vaniljsmak. Tydliga inslag av honung, lätt russin och brända mandlar. Knob Creek är en väl så stor whiskey som mångdubbelt dyrare och anspråksfullare tappningar både med och utan e. Rock n roll!
×
×
 • Skapa nytt...