Gå till innehåll
whiskyforum

Stabb85

Vanlig medlem
 • Innehållsantal

  28
 • Gick med

 • Besökte senast

Webbplatsen Anseende

0 Neutral

About Stabb85

 • Födelsedag 07/30/1985

Contact Methods

 • MSN
  Stabb85@hotmail.com

Profile Information

 • Kön
  Man
 • Ort
  Stockholm
 1. Tack =) nej har i princip bara provat orval, chimay och leffe. Så detta blir spännande =D tack för att du hittade alla sorter. mvh /Marcus
 2. Hejsan ! Fick syn på denna Monks Belgian Mix No 1 (nr 89505). Vad tror vi om den ?. Har inte provat så många olika belgiska öler. Skulle denna vara något och köpa kanske ?
 3. Hejsan ! Jag hade tänkt införskaffa mig en Port Ellen från Systembolaget men jag har inte en aning om vilken som är mest prisvärd ? Under 2000 kr hade jag tänkt mig får räcka. Vilken ska man välja ?
 4. Det blev en The Balvenie 12 years old. En väldigt trevlig whisky till ett bra pris.
 5. Jag är nämligen en novis på det här området men jag tycker det är så himla kul med provningar men jag tror inte jag är redo att hålla någon. Men jag kan lova om någon gör ett försök att hålla en så är jag med på direkten. Får se till att utveckla mina kunskaper och min samling lite då kanske jag också kan ge mig på att hålla en provning.
 6. Skulle det inte finnas intresse att ha grupp provningar via skype ? Jag själv tycker själv att det är en intressant ide.
 7. Nu blev det en Ardbeg Ten L7, Bowmore Enigma samt Bowmore Giftpack 15 year Mariner med 3st 5 cl samples av dark, dawn och dusk. Den gamla etiketten såklart =).
 8. Jag köpte en flaska på Heathrow som heter Glen Garioch ? vad är detta för typ av whisky ? är den prisvärd ? /Marcus
 9. Hejsan ! Jag var på det lokala systembolaget då jag såg en serie av malt whisky som heter Macleod's. Det fanns en islay, highland och en speyside. Jag blev nyfiken och köpte dom alla tre. Nu undrar jag om jag kanske köpt grisen i säcken eller är dom prisvärda ?=)
 10. Skillnad mellan Bowmore Legend och Bowmore Surf ? Båda lär vara unga Bowmore men är det någon mera skillnad på dom ?
 11. Av alla Blends ni har provat vilken är eran favorit ?
 12. Hejsan ! Nu är det så att jag ska resa ner till Italien om ett par veckor. Och nyfiken som jag är undrar jag hur priserna är i det landet ? och utbudet ?. Ligger priserna som i Sverige ? förhoppningsvis inte samt att det kanske finns några buteljeringar som inte finns här ? Tack för er hjälp
 13. Insider information kommer komma många läckerheten denna månad. Bla en Highland Park 15 årig och en Caol Ila 16 årig.
 14. Är det någon mer än jag som ska införskaffa sig ett par sådana då den släpps den 17 mars i våra vinkällarbutiker ? Undrar också om det är någon som provat den och vet hur den är. Såg priset 895 Vilket kap må jag säga
×
×
 • Skapa nytt...