Gå till innehåll
whiskyforum

beginner

Vanlig medlem
 • Innehållsantal

  24
 • Gick med

 • Besökte senast

Webbplatsen Anseende

0 Neutral
 1. Har själv inhandlat en matusalem och ser fram emot att testa
 2. Bland alla extrem whiskys som köpes av andra så får jag väll komma med en vanligare, senaste inköpet är en Lagavulin 12yrs. Intressant att se hur den är.
 3. BenRiach - Heredotus Fumosus Peated 12 Years Pedro Ximenez Finish. Som finns på systembolaget (hyfsat långt namn) Var enligt mitt tycke en intressant whisky. Ett bra köp för min del.
 4. Måste ta och beställa denna CS. Kan man beställa enbart en flaska på systemet? kostnad?
 5. Det låter ju bra. vissa kanske har otur.. Men skrämmande många verkar ju ha dålig erfarenhet av billig-sprit.. Netbar då? Ingen som testat dom?
 6. Hej. någon som har beställt av netbar.se eller billig-sprit.se? finns bara gamla trådar om billig-sprit, ingen om netbar.se Eller om ni vet någon annan sida som man kan beställa från med likande upplägg? (ej TWE) tack på förhand
 7. Undrar om det finns någon webshop med bra sortiment vad gäller cognac? mvh
 8. Väcker lite liv i denna tråd då jag är på G att köpa någon ny flaska. Har vänt blicken utomlands och tittat på olika sidor för beställning över nätet men kommit fram till att vissa sorter är ju garanterat inte billigare i tex England. Så prisvärt för min del är väll i ganska stor utsträckning hur mycket det kostar på systembolaget jämfört med i andra länder och då även på taxfree. Hp 18 är ju garanterat ett bra köp på systemet Lagavulin 16 och Laphroaig 10 likaså. Det är främst dessa jag har tittat på. någon mer?
 9. Köp en Delamain pale and dry istället. den gör dig inte besviken.
 10. Ok så min "Provenance Laphroaig" är alltså en IB. Man lär sig något nytt varje dag.
 11. Ursäkta min okunskap, men var är IB och OB? =)
 12. Ok. Känns väll som att möjligheten att få tag på flaskor är väll rätt bra med tanke på internet. tänkte om det kanske var något som brukar ligga bra i pris tex. HP 18 ligger ju tex högt i pris har jag sett på de sidor jag tittat på.
 13. Nej inte alls, förutom att jag självklart redan gjort precis det.
 14. jo men förutom det självklara att söka i forumet...
 15. och tack för ekonomilektionen och det klassiska sökfunktions påpekandet.. för ni som inte är forumpoliser något tips?
×
×
 • Skapa nytt...