Gå till innehåll
whiskyforum

Hejsilihejsan

Vanlig medlem
 • Innehållsantal

  9
 • Gick med

 • Besökte senast

Webbplatsen Anseende

0 Neutral
 1. På http://systembolaget.se/SokDrycker/Produkt?VaruNr=86319&Butik=0&SokStrangar= så står det att Caol ila 8 årig Unpeated ska släppas i beställningssortimentet den 1:a januari. Men jag förstår inte riktigt om det är en nyutgåva eller en återlansering av en gammal? Någon som vet?
 2. Vad lustigt. Jag tänkte också på exakt den när jag läste frågan, redan innan jag sett ditt svar.
 3. Okej. Tack. En sak jag fortfarande inte förstår bara om beställningen. Man kommer alltså troligen, trots det låga antalet i förhållande till efterfrågan, kunna beställa ett ex i sin lokala butik på releasedagen? Har det "avslöjats" hur fördelningen kommer se ut mellan olika butiker förresten?
 4. Okej. Det var bara det att någon tidigare i tråden skrev att Systembolaget hade skrivit: "Highland Park Hjärta släpps den 15 november och kommer att kosta 799 kr. Varan kommer endast att lagerföras av våra vinkällarbutiker, men du kommer även att kunna beställa den genom en kundorder till valfri butik." Det här med att beställa förstår jag inte alls. Om den troligtvis tar slut på några timmar (eller man i alla fall går miste om sitt exemplar om man inte köar direkt) förstår jag inte hur den ska kunna skickas mellan butiker etc? I deras infomeddelande låter det som att de beräknar ha den i lager under en period, under hösten, till och med. Nån som förstår det hela bättre än jag?
 5. Den kommer att kosta 596 kr. Frågan är om det är värt det. Så att man inte köper den bara för att kunna sälja vidare den dyrt om tjugo år.
 6. Jag tycker denna verkar spännande. Men jag förstår inte riktigt hur det kommer gå till att köpa den. Efterfrågan kommer ju nog vara stor (i Sverige). Innebär det att man troligtvis blir utan om man inte köar på releasedagen? Eller kan man liksom förhandsboka?
 7. Tack för svaret! Ardbeg enliter visade sig gå in perfekt.
 8. Hej, Det här är kanske en konstig fråga, men hade någon kunnat säga hur långa 100cl-flaskor är, tänker då mest på Ardbeg och Laphroaig. För det är så att jag funderar på att köpa dessa, men vet inte om de får plats på hyllan i mitt spritsskåp. Och i så fall kanske det är bättre med vanliga 70-centilitersflaskor. Tacksam för svar.
×
×
 • Skapa nytt...