Gå till innehåll
whiskyforum

coldplayer

Vanlig medlem
 • Innehållsantal

  58
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Days Won

  4

Everything posted by coldplayer

 1. Någon som beställt Ardbeg twenty something för brutala 4600kr?? Är sugen men på tok för dyr, eller är det bara min plånbok som inte vill?!
 2. Tack för ditt svar.. Jodå jag gillade den allt.. Liksom min kompis.. Den var riktigt bra Mycket bättre än alla Hven whisky jag provat och bättre än nästan all Mackmyra. Smart val att låta den vara 50%. Blir lätt tråkigt när det skall nedvattnas.. Med vänlig hälsning Chrille
 3. Hej!! Undrar om någon har hunnit prova Isle of Lime?? Hur är den isf?? Köpte den precis till mig och en kompis. Hon på SB sa att den var helt ok men att hon inte hade köpt en ny flaska.. Vill ju inte ge bort en whisky som är sådär. Fattar att jag inte ska ha för höga förväntningar med tanke på att den bara är 3 år.
 4. Har blivit några samples i veckan och jisses vad nice det var.. Glen Albyn 32 y 1974-2007, cask # 1594 Hogshead bot 178/215 56,2% Signatory. Denna whisky är lätt på min topp 5 lista. Kan vara den bästa. (vågar man skriva det) Dallas Dhu 25 y 1981-2007 oak cask 419, 261 bottles 57,9% Duncan Taylor. Coleburn 1981-2008 G&M Connoisseurs choice 43% refill sherry Hogsheads
 5. Några standardwhisky som tagit slut under semestern: Bowmore Darkest, en kär favorit som jag alltid har i skåpet. Lagavulin 16 Y, samma där finns alltid hemma. Nikka blended whisky. Prisvärd o lättdrucken. Auchentoshan 12Y, lite intetsägande för min smak. Mest varit bjudwhisky.
 6. Öppnade min första Glenfarclas 105 igår. Den smakade mumma. Mer prisvärd whisky får man leta länge efter.
 7. Samma här. Var hittar men den isf. Inte på bolaget iaf. Kanske dags för en import igen. Börjar bli en vana/ovana 😇
 8. Satt precis med banken i örat i 45 min. Hoppas det funkade😳
 9. Kan någon vänlig själ posta deras bankkonto här. För jag fattar nada. Har ju fått en faktura men är ju svår att tyda. Skriv gärna så exakt som möjligt. Har alltid betalt via mitt Visakort.
 10. Pratade med banken idag. De sa att jag måste öppna upp kortet för utlandet. Gäller i 1h. Får nog testa banköverföring. Tack Lunkan och Sam
 11. Är nog det som är problemet. Verkar bara som jag kan öppna det i 60 min. Då får Mr Kruger vara snabb som f.. Märkligt är det iaf. Ska jag isf maila på dagtid o öppna upp kortet o hoppas att de drar pengarna?!!
 12. Hallå! Har hört så gott om Herr Kruger så det kändes som det var tid att testa honom. Blev visst ett köp på whiskyauction.com. Fick svar från Mr Kruger att: We could not charge your credit card. Har kollat att allt stämmer vilket det gör. Antar att de bara går in och drar pengar för flaska och transport. Han skrev att jag borde ringa till mitt kreditkortsföretag. Har aldrig haft klydd innan. Kan det vara någon inställning någonstans? Mvh Chrille
 13. Var ju tvungen att fira att dottern kommit hem välbehållen från Staterna. Blev en Amrut Kadhamabam 50%. Måste vara den mest komplexa whiskyn jag druckit. Säger som prins Daniel. Var många olika smaker "all over the place". Sist jag testade den var för 1 år sedan. Då tyckte jag den var riktigt god och för 2 år sedan var den fantastisk. Nu tycker jag den är god men för spretig eller ja ni fattar säkert....... Vad man gillar förändras eller börjar man bli kräsen eller vad vet jag?!!
 14. Handlade för första gången utanför Sveriges och Danmarks gränser. Funkade perfekt. Hade lagt in beställning och väntade några dagar. Blev sugen på en goding till och ville göra ett tillägg. Funkade inte på hemsidan så jag slängde iväg ett mail som de svarade på inom en timme samt bifogade en länk och det var bara att godkänna och sen var det klart. När de skickat den tog det 2 dagar innan lastbilen stod här o tuta. Funderar starkt på att rycka folien på min gamle mässfavorit, Amrut Kadhambam. Rekommenderar verkligen whiskysite.nl
 15. Tog 2 stadiga drams i kväll. Ardbeg Blasda 40%. Bättre än jag trodde. Port Charlotte Scoma Sherry Cask #617 63,1%. Mycket god. Njutningsfull sherrywhisky hela vägen.
 16. Tack hittade dit till slut
 17. Tjena! Vill gärna köpa denna whiskyn. Har varit inne på thewhiskyexhange och masterofmalt men där är den slut. Har hittat den på en sida där de inte har leverans till Sverige. Önskar få hjälp av någon som har koll var jag kan hitta den som även levererar till Sverige. Mvh Chrille
 18. Blev också en Ardbeg Uigeadail 54,2% och en Lagavulin 16 y 43% i går kväll. Goda bägge men tycker Laggan hade mått bra eller jag då av en högre procenthalt.
 19. Visste inte att de slutat skicka till Sverige. Beställde mest lite glas, och annat smått. Ingen whisky.
 20. Hallå! Någon som har erfarenhet av detta? Gjorde en beställning för ca en månad sedan. Fick en bekräftelse och ett ordernummer. Väntade några veckor och inget hände. Går in på hemsidan och försöker hitta min beställning. Finns inget. Har skickat 2 mail med ordernummer men inte hört ett pip från dem. Verkar märkligt. De borde väl åtminstone kunna skicka ett svar.
 21. Hej! Datorn stod o tuggade i 5 sekunder och när den vaknade till liv var man utan. Känner ingen som fick tag i någon. Bevisligen var det åtminstone 1340 lyckliga som klarade sig utan tekniskt strul. Skall bli intressant att höra era recensioner/åsikter om den. Fick trösta mej med litta nytt från en forumit i stället.
 22. Blev en nice fredagsdram i form av Octomore 7.2 58,5 %, 208 ppm. Är det bara jag som tycker Bruichladdich levererar? Konceptwhisky i all ära men god är den. Inte bara en massa rök.
 23. Lagom till kaffet i morse fick man ett paket innehållande inte helt oväntad Ardbeg Uigeadail men desto mer välkommen.
 24. Till idrottsgalan. Macallan 12 och Aberlour 10. Inga favoriter men var godare än jag minns dem
×
×
 • Skapa nytt...