Gå till innehåll
whiskyforum

Urberg

Vanlig medlem
 • Innehållsantal

  28
 • Gick med

 • Besökte senast

Webbplatsen Anseende

1 Neutral

About Urberg

 • Födelsedag 11/07/1985

Previous Fields

 • Whiskyklubb
  Hällesåkers Whisky

Profile Information

 • Kön
  Man
 • Ort
  Hällesåker
 • Intressen
  Mackmyra, Ardbeg och gratis whisky.
 1. Jag tänkte lägga in en annons här, men numera går det inte på grund av att jag inte är VIP-medlem. Tråkigt kan jag tycka då, och nu när motsvarande funktion finns tillgänglig på Facebook så tror jag att er del kommer att försvinna så småningom. Jag har köpt och sålt flaskor här, kanske 25 stycken genom åren och tackar för hjälpen, men i och med att jag inte längre kan använda forumet fullt ut så tackar jag för mig. /David
 2. Jag köpte nyligen en flaska för rätt mycket pengar, jag undrar om det förekommer att förseglingen är dåligt gjord så att den släpper från flaskan? Flaskan i fråga är en LOTI, är det någon annan som har samma problem med just denna flaskan, eller Ardbeg i övrigt? Förseglingen är inte trasig i övrigt, men det går som sagt att snurra på förseglingen.
 3. Jag har blivit erbjuden att köpa en flaska av ovan nämnd sort. Flaskan är över 30 år gammal, jag har letat efter info om den på nätet men utan resultat. Det är inte den varianten med blå flaska, utan en flaska som förvaras i en svart box. Är det någon som vet nått om denna whiskyn så skriv gärna här eller mejla! Mvh David
 4. Whiskyn kommer ju i Sample-format eller? 70cl är ett lagom sample
 5. Har ett par flaskor, men jag undrar om nån har smakat dom =)
 6. Jag söker en riktigt fin sherrycask med fruktiga toner.
 7. Octomore från Bruichladdich är ju gammal rekordhållare vad det gäller rökig whisky. Dom har flera olika utgåvor med olika mängder rökighet. Dock en Skotsk whisky..
 8. Du hade gått plus på att anställ honom och starta ett eget destilleri
 9. Urberg

  Pålägg

  Mitt svar kanske inte hör hemma här heeelt. Men jag vil bara påpeka att jag tycker vi har en otrolig förmån att ha systembolaget. Särkilt vi som är intresserade av whisky. Ingen annan butikskedja i Europa har så stort inflytande eller så stor förmåga att köpa upp specialflaskor som systemet. Sen har vi ju möjligheten att köpa billig blandwhisky från tyskland eller på nätet som vilket annat land som helst.
 10. Är det någon som druckit dom två senaste momentsorterna? Norrsken och Rimfrost alltså. Mvh David
 11. Vilken av Special-buteljeringarna är mest uppskattad? Själv har jag inte smakat på alla men har ett par av varje som står i bokhyllan.
 12. Hoppar in här med en fråga om värderingen Systembolaget kan göra. Är den konstnadsfri ovsett antal flaskor, och måste man då lägga ut på auktion när den väl är verderad? Blev visst flera frågor =) Mvh. David
 13. Fick med mig några drivved och några jord, dock var det ju tredje denna månaden så det va ett tag sen . Någon som köpte fler än två av varje?
×
×
 • Skapa nytt...