Gå till innehåll
whiskyforum

Ard

Vanlig medlem
  • Innehållsantal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Webbplatsen Anseende

0 Neutral
  1. Tack för er input, även Systembolaget menar att det rör sig om något produktionsfel, men påpekar att det är ovanligt. Jag har läst om att Jim Beam haft en stor strejk nyligen pga dåliga arbetsvillkor och orimliga arbetspass. Kanske kan det förklara varför en sådan här flaska passerar kvalitetskollen. Stackarna är väl helt enkelt utarbetade, eller så är arbetsmoralen så låg att personalen börjat förskingra varorna.
  2. Något som jag noterat, och som framgår på bilden, är att halsen har två markeringar. 07709:14B och 07803:10B. Innebär det att flaskan har ombutteljerats av producenten? Jag har kollat på en gammal Jim Beam-flaska jag har, och där är det enbart 1 markering på halsen.
  3. Hej, jag inleder min närvaro på detta forum med att förhöra mig om era erfarenheter av förfalskningar eller återförseglade flaskor från Systembolaget. Det är nämligen så att jag häromveckan köpte en whiskey där borttagning av korken inte gav det förväntade klicket som signalerar nyöppnad butelj, utan istället drog rörelsen med sig även etiketten under korken, med följden att både kork och etikett satt ihop (se bild). Mina tankar är att antingen har något hänt under produktion/distribution som lett till att denna avvikande kork satts på flaskan. Eller så har någon satt i system att köpa billig jävla whiskey på Systemet och ersätta den med ännu billigare whiskey för att sedan lämna tillbaka flaskan på öppet köp med egen kork och etikett. Jag har kontaktat Systembolaget om detta, men enligt erfarenhet får man alltid bra hjälp på forum. Har ni erfarenheter av liknande händelser? Främsta anledningen till att jag vill veta, är att jag bjudit både mig själv och bekanta på innehållet, och undrar ifall liknande avvikelser ibland händer i produktionsleden, så att vi inte fått i oss några suspekta kemikalier från illegala fabriker. Tack för svar (bild: http://imgur.com/a/ZxyF1 )
×
×
  • Skapa nytt...