Gå till innehåll
whiskyforum
NyhetsRobot

Dinera med Kungen av Calvados

Recommended Posts

calvados_rad.png

 

Calva-älskare, gourmeter, frankofiler och spritnördar. Den 26 september har ni möjligheten att roa er kungligt.

Operakällaren bjuder då in till en oförglömlig Calvadosmiddag med 100-poängstema där Christian Drouin från Calvados Coeur de Lion gästspelar.
Hovtraktören Stefano Catenacci och hans kockar har kvällen till ära komponerat en meny i äpplets tecken som paras ihop med normandiska drycker i världsklass.
• Ankleverterrin från frigående ankor med marconamandel, äpple och rostad brioche
• Krokfångad torsk med råstekta persiljerötter, kålrotskräm, syrliga äpplen samt cider beurre-blanc
• Ostar från ostvagnen
• Äpple och chokladterrin med karamelliserad calvadossås och äppelsorbet
Efter middagen leder Christian Drouin en unik vertikalprovning med calvados från sex decennier, inklusive tre 100-poängs calvadoser och en jubileumsutgåva som producerats i endast 120 exemplar.
• Coeur de Lion 1993
• Coeur de Lion 1986
• Coeur de Lion 1977
• Coeur de Lion 1964
• Coeur de Lion 1958
• Coeur de Lion 1100ème Anniversaire Normandie
• Pommeau de Normandie, Cidre Buché Brut mm.
Var: Operakällaren
När: 26 september. Fördrink serveras kl. 18:00.
Hur: Boka genom Operakällaren, tfn: 08-676 58 01 eller: matsal@operakallaren.se
Pris: 1500 kronor p/p inklusive dryck.

 

Väl mött,

Vännerna på Symposion

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Skapa nytt...