Gå till innehåll
whiskyforum
NyhetsRobot

Klart farsan ska ha något gott!

Recommended Posts

grattis-pappa.jpg

 

Klart farsan ska ha något gott!

Slipsar och kalsonger i all ära, men särskilt roligt är det inte att varken få eller ge bort. I helgen är det fars dag och vad är väl en bättre idé än att göra "den gamle" riktigt nöjd och glad. En flaska livsnjutning, avkoppling och rekreation är den finaste av farsdagspresenter.

 

The Ileach

Symposion har ett digert utbud av sådant som pappa älskar. En flaska riktigt bra rökig whisky, som den prisvinnande rökbomben The Ileach (nr 515), kostar inte mer än en sämre slips eller ett tvåpack kallingar. För 299 kronor får du ett rökverk i absolut världsklass som enligt många bedömare, till exempel i tidningen Allt om Whisky, är det mest prisvärda som kan köpas på svenska Systembolagshyllor.

 

Benromach 10 år

Är pappa det minsta whiskyintresserad så blir han garanterat som ett barn på julafton om du förärar honom en flaska Benromach 10 år (nr 472), det är en modern klassiker, tillverkad enligt gamla Speysiderecept som gör den mer fyllig och komplex än det mesta i jämförbar ålder. Benromach säljs i en vacker liten flaska på 35 centiliter vilket gör den till den perfekta alternativa blombuketten när man ska besöka goda vänner, eller uppvakta far. 247 kronor är det lockande och trevliga priset.

 

Yoichi

Vill du ge far något som gör att han sätter farsdagsfikat i halsgropen så ska du titta närmare vad vi kan erbjuda av japansk whisky. Vårt batteri från Nikka och Yoichi sopar i det närmaste banan med nästan all annan modern whisky. Japanerna är ofattbart skickliga whiskykokare. Lever din pappa i tron att whisky ska sökas i väst och inte i öst så är en tioårig Yoichi (nr 10413) nånting som kommer att få hans whiskyfåtölj att gunga, 599 kronor är priset.

 

Pors

Risken är kanske stor att far din har koll på whisky, i så fall lär han säkert redan ha ett välfyllt whiskyskåp. Då är kanske en överraskning på plats. Årets bästa snaps, fem solar av Frithiofsson och mängder med översvallande recensioner är vår Pors (nr 136) pris 219 kr. En klassisk, i det närmaste bortglömd svensk smak som blivit en succé i vårt sortiment. Skänker du far en Pors nu till fars dag så är risken stor att du får köpa en till när önskelistan inför julen kommer på tal om några veckor. Det är en makalöst bra och smakrik snapsupplevelse, en farsdagspresent utöver det vanliga, långt mycket bättre än slipsar och kalsonger.

 

 

Var rädd om far och ha det gott. Och du som själv är far – man kan ju också unna sig en present för egen del, ungarna glömmer ju så lätt ...
ileach_150x150.jpgbenromach10_100x150.jpgyoichi10_100x150.jpgpors_150x150.jpg
Varma hälsningar från
Vännerna på Symposion

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Skapa nytt...