Gå till innehåll
whiskyforum
NyhetsRobot

Symposion – Shop of Taste

Recommended Posts

image

Välkommen till Genuine Whisky Club

– nu med webbshop!

The Genuine Whisky Club är en klubb för dig som är whiskyintresserad – oavsett var du bor. Som medlem får du exklusiva erbjudanden och möjligheter att följa med på resor, whiskyupplevelser och annat som gör whiskylivet lite mer spännande än vanligt.

 

Medlemskapet i The Genuine Whisky Club är helt kostnadsfritt. Du skapar ett konto i vår nya webbutik och anmäler dig för medlemskapet där, så ser vi till att det där lilla extra kommer till just dig med jämna mellanrum.

 

180_20.jpgBland mycket annat kommer du att få möjligheter att köpa unika buteljeringar. Våra leverantörer ser med stor fascination på det svenska whiskyintresset och medverkar gärna till att ta fram särskilt intressanta utgåvor som exklusivt buteljeras för de genuint intresserade i Sverige. Upplagorna är ofta begränsade, så det är först till kvarn som gäller när du lägger din beställning.

Just nu kan vi tipsa om våra fullständigt unika 20-åriga jubileums­buteljeringar från Springbank, Caol Ila och Glenburgie. Där är det först till kvarn som gäller!


 

 

shoppa.pngSymposion – SHOP of Taste

Beställer gör du enklast i vår webbutik. I dagarna lanserar Symposion en webbutik där du mycket enkelt och snabbt lägger din beställning. Du loggar in, gör dina beställningar och anger vilket Systembolag du vill hämta dina varor på. Därefter skickas de till ditt Systembolag utan kostnad. När dina varor har anlänt får du ett sms och hämtar och betalar precis som vanligt. Som medlem i Genuine Whisky Club får du tillgång till produkter i butiken som är exklusiva för just dig.

 

Men som klubbmedlem väntar mycket mer än goda stunder med spännande whisky. Inom kort kommer du att bli erbjuden resor till Skottland och spännande whiskymässor i Sverige och utomlands. Du kommer också att få inbjudningar till provningar, upplevelser och annat som gör whiskylivet välsmakande och roligt.

 

Varmt välkommen som medlem i The Genuine Whisky Club!

tamigdit.png

 
borderBottomLeft.gif   borderBottomRight.gif
Redigerad av NyhetsRobot

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Skapa nytt...