Gå till innehåll
whiskyforum
Lovethestuff

Hudson whiskey, Tuthilltown

Recommended Posts

Tänkte åka upp till Tuthilltown senast vi var i NY men åkte på en influensa så vi skippade det. Däremot var vi på en provning med dom på Manhattan tillsammans med New York Scotch Whiskyclub... en riktigt trevlig upplevelse! :)

Har man chansen så tycker jag man ska passa på att besöka dom. Dom är riktigt trevliga, har en del lite egensinniga idéer om hur man ska göra whisky och området där i kring skall vara väldigt fint.

 

Vi får se om vi tar en tur hos Kings County nu när vi åker dit innan sommaren. Gillar deras whisky, men vet inte hur intressant deras turer kan vara?! Har man sett ett destilleri så har man sett de flesta. Och har dom inget mer att erbjuda runt i kring så kan det lätt bli lite tjatigt, sen kan det vara nog så svårt att sälja in det hos min medresande sambo. :)

 

Blir tyvärr inte Tuthilltown i år heller då vi har så få dagar i NY. Men har man en extra dag så är det lätt att bara ta en hyrbil och åka ut dit. Finns ett stort outlet på vägen också om man har problem att sälja in det till sitt resesällskap!

Redigerad av jonascarlsson

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hej Jonas

Tack för ditt inlägg. Har i dagarna bokat hyrbilen och bokat in mig på en visning i Tuthilltown. Min kompis som bor i NY jobbar den dagen och jag har inget emot att åka själv. Det bir Woodbury Commons för min del på vägen. Åker om en månad.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Läckert... hoppas det blir en bra resa! Du får återkomma med hur besöket var!

Själv åker jag först i maj... har spanat in en del whiskybutiker och barer som måste besökas. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rekommenderar att besöka båda, Tuthilltown är i mitt tycke intressantare och mer att se, men Kings County är bra också (de har bl.a. nya pannor från Forsythe), och lätt att ta sig till.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joina konversation

Du kan posta nu och registrera dig senare. Om du har ett konto If you have an account, logga in nu för att posta med ditt konto.

Gäst
Reply to this topic...

×   Du har klistrat in innehåll med formatering.   Ta bort formatering

  Endast 75 max uttryckssymboler är tillåtna.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigerare

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller sätt in bilder från URL.

Läser...

×
×
  • Skapa nytt...