Hoppa till innehåll


Bild

Whiskybank...


  • Please log in to reply
164 replies to this topic

#21 Jenz Rönnow

Jenz Rönnow
  • Admin
  • 6877 Inlägg:
  • Kön:Man
  • Ort:Trelleborg
  • Intressen:Whisky
  • Whiskyklubb:WSS

Sparad 05 March 2011 - 19:55

provade nu igen att lägga till produkt, när man klickar på spara ny produkt så går det inte


Får du något felmeddelande?

Jenz Rönnow
Grundare av whiskyforum | Medlem i Whisky Society Skåne


#22 berra72

berra72
  • Vanlig medlem
  • 266 Inlägg:
  • Kön:Man
  • Ort:Säffle
  • Intressen:Whisky,Flugfiske,Flugbindning
  • Whiskyklubb:Slainte

Sparad 05 March 2011 - 20:02

Får du något felmeddelande?


Nej
Patrik Bengtsson


The Diurach, Isle of Jura
Friends of Laphroaig, plot 404230
Ardbeg Commitee

#23 AndreasBorg

AndreasBorg

    Whiskynörd

  • Vanlig medlem
  • 1477 Inlägg:
  • Kön:Man
  • Ort:Helsingborg
  • Intressen:* Mat & Dryck
    * Newcastle United FC
    * Film
    * Dokumentärerna
    * Resor
  • Whiskyklubb:* Slainte Whiskyclub

Sparad 05 March 2011 - 20:03

Har du skapat ett konto på wiskybank? Du skall skriva in ett medlemsnamn och sen trycka på knappen "Skapa konto".


"Systemfel: Valt användarnamn är redan upptaget."

Sannolikheten att någon ska ha hunnit före mig att välja "Phantom87" låter konstigt.

- Andreas Borg -
F.K.A - Phantom87

Oakii - Dryckesprovning & Utbildning


#24 Lazze

Lazze
  • VIP Medlem
  • 2548 Inlägg:
  • Kön:Man
  • Ort:Malmö
  • Whiskyklubb:Øresund Malt Masters, WSS, SMWS mfl

Sparad 05 March 2011 - 20:08

Har du skapat ett konto på wiskybank? Du skall skriva in ett medlemsnamn och sen trycka på knappen "Skapa konto".

Ja och fick meddelamde att kontalta adm :whistling:
Slainte mhath
Lasse Holm

#25 Jenz Rönnow

Jenz Rönnow
  • Admin
  • 6877 Inlägg:
  • Kön:Man
  • Ort:Trelleborg
  • Intressen:Whisky
  • Whiskyklubb:WSS

Sparad 05 March 2011 - 20:29

Jag måste göra lite felsökningar för att komma till rätta med dessa buggar. Använd inte whiskybanken tills dessa är lösta.

Jenz Rönnow
Grundare av whiskyforum | Medlem i Whisky Society Skåne


#26 Jenz Rönnow

Jenz Rönnow
  • Admin
  • 6877 Inlägg:
  • Kön:Man
  • Ort:Trelleborg
  • Intressen:Whisky
  • Whiskyklubb:WSS

Sparad 05 March 2011 - 22:20

Så, nu har jag hittat buggen. Tyvärr var databasen korrupt med kontona, så jag var tvungen att radera dem. Såg att två redan hunnit lägga in paket, och tyvärr måste ni lägga in dem igen.

Jenz Rönnow
Grundare av whiskyforum | Medlem i Whisky Society Skåne


#27 mosson

mosson
  • Vanlig medlem
  • 704 Inlägg:
  • Kön:Man
  • Ort:Halmstad
  • Whiskyklubb:FOL Ardbeg Committee Skipås WTS

Sparad 05 March 2011 - 23:30

Whiskyn ökar fenomenalt i styrka när man lägger in den med kommatecken "45,1" blir "451.00"
När man sparat kan man väl inte ändra?
Vore kool om man kunde lägga till nya alternativ i rullisten om de ej finns med (t.ex. "Whisky Agency" istället för "ej listad")

Detta inlägg har ändras av mosson: 05 March 2011 - 23:32

Mats Olsson

#28 basbear

basbear
  • Vanlig medlem
  • 982 Inlägg:
  • Kön:Man
  • Ort:Västerhaninge
  • Intressen:Destilleri historia?
    Whisky?
  • Whiskyklubb:Stockholm Whisky Enthusiasts

Sparad 05 March 2011 - 23:41

Kan man inte fixa så att man kan ange pris med flaska för 2 eller 3cl?
Jag och det tror jag att andra också gör, fyller någon eller några sample när man öppnar en flaska.
basbear

MVH Björn Scholz

Ardbeg Committee Member
Friends of Laphroaig

 


#29 Jenz Rönnow

Jenz Rönnow
  • Admin
  • 6877 Inlägg:
  • Kön:Man
  • Ort:Trelleborg
  • Intressen:Whisky
  • Whiskyklubb:WSS

Sparad 05 March 2011 - 23:49

Kan man inte fixa så att man kan ange pris med flaska för 2 eller 3cl?
Jag och det tror jag att andra också gör, fyller någon eller några sample när man öppnar en flaska.
basbear


Jag hänger inte riktigt med. Antar att det gäller samples, men där anger man ett cl pris?

Jenz Rönnow
Grundare av whiskyforum | Medlem i Whisky Society Skåne


#30 basbear

basbear
  • Vanlig medlem
  • 982 Inlägg:
  • Kön:Man
  • Ort:Västerhaninge
  • Intressen:Destilleri historia?
    Whisky?
  • Whiskyklubb:Stockholm Whisky Enthusiasts

Sparad 05 March 2011 - 23:58

Om man som jag lägger upp (sparar) ett par sample av varje flaska, hur ska jag kunna ange ett cl pris?
Flaskan är inte "delbar"! Jag vill kunna ange både cl pris och sample pris.
Kanske att man kan ange att det tillkommer en flask kostnad ā 5kr eller bara att en flask kostnad tillkommer. Typ som att fraktkostnaden tillkommer?
basbear

MVH Björn Scholz

Ardbeg Committee Member
Friends of Laphroaig

 


#31 Jenz Rönnow

Jenz Rönnow
  • Admin
  • 6877 Inlägg:
  • Kön:Man
  • Ort:Trelleborg
  • Intressen:Whisky
  • Whiskyklubb:WSS

Sparad 06 March 2011 - 00:03

Om man som jag lägger upp (sparar) ett par sample av varje flaska, hur ska jag kunna ange ett cl pris?
Flaskan är inte "delbar"! Jag vill kunna ange både cl pris och sample pris.
Kanske att man kan ange att det tillkommer en flask kostnad ā 5kr eller bara att en flask kostnad tillkommer. Typ som att fraktkostnaden tillkommer?
basbear


Kan du inte ange cl pris för de samples du har tillgängliga? Ja, tanken är att man bara anger cl pris för whiskyn, sen tillkommer flaskkostnad samt portokostnad.

Jenz Rönnow
Grundare av whiskyforum | Medlem i Whisky Society Skåne


#32 berra72

berra72
  • Vanlig medlem
  • 266 Inlägg:
  • Kön:Man
  • Ort:Säffle
  • Intressen:Whisky,Flugfiske,Flugbindning
  • Whiskyklubb:Slainte

Sparad 06 March 2011 - 00:06

Så, nu har jag hittat buggen. Tyvärr var databasen korrupt med kontona, så jag var tvungen att radera dem. Såg att två redan hunnit lägga in paket, och tyvärr måste ni lägga in dem igen.


Funkar fortfarende inte för mig att lägga upp på produkter, blinkar bara lite blått på spara...., sen händer det inget merPostad bild
Patrik Bengtsson


The Diurach, Isle of Jura
Friends of Laphroaig, plot 404230
Ardbeg Commitee

#33 Jenz Rönnow

Jenz Rönnow
  • Admin
  • 6877 Inlägg:
  • Kön:Man
  • Ort:Trelleborg
  • Intressen:Whisky
  • Whiskyklubb:WSS

Sparad 06 March 2011 - 00:06

Whiskyn ökar fenomenalt i styrka när man lägger in den med kommatecken "45,1" blir "451.00"
När man sparat kan man väl inte ändra?
Vore kool om man kunde lägga till nya alternativ i rullisten om de ej finns med (t.ex. "Whisky Agency" istället för "ej listad")


Buggen med kommatecken för alkoholhalten är fixad.

Ang att lägga till buteljerare så håller jag på att funderar på en lösning med det. Problemet är att om man låter alla skapa buteljerare så är risken att det blir lite dubletter och annat. Kanske kan man göra en funktion där man kan föreslå nya buteljerare sen kontrolleras de av moderatorerna eller mig, och efter godkännande läggs de till i listan.

Jenz Rönnow
Grundare av whiskyforum | Medlem i Whisky Society Skåne


#34 Jenz Rönnow

Jenz Rönnow
  • Admin
  • 6877 Inlägg:
  • Kön:Man
  • Ort:Trelleborg
  • Intressen:Whisky
  • Whiskyklubb:WSS

Sparad 06 March 2011 - 00:07

Funkar fortfarende inte för mig att lägga upp på produkter, blinkar bara lite blått på spara...., sen händer det inget merPostad bild


Kan du ta en skärmdump och bifoga på de värden du matar in?

Jenz Rönnow
Grundare av whiskyforum | Medlem i Whisky Society Skåne


#35 woxna

woxna
  • Vanlig medlem
  • 898 Inlägg:
  • Kön:Man
  • Ort:orminge
  • Intressen:whiskey
    formel 1
    fiske
  • Whiskyklubb:Stockholm whisky Enthusiasts

Sparad 06 March 2011 - 00:54

om inte ålder finns,så vart jag tvungen att skriva 0,är ju inge problem egentligen men lättast hade vart om man kunde hoppa över den raden....
håkan woxblom orminge,stockholm

#36 Jenz Rönnow

Jenz Rönnow
  • Admin
  • 6877 Inlägg:
  • Kön:Man
  • Ort:Trelleborg
  • Intressen:Whisky
  • Whiskyklubb:WSS

Sparad 06 March 2011 - 01:36

om inte ålder finns,så vart jag tvungen att skriva 0,är ju inge problem egentligen men lättast hade vart om man kunde hoppa över den raden....


Ja, det kommer en lösning på det problemet. Inför en liten kryssruta för "NAS", som gör att åldersfältet hoppas över, blir ogiltigt. För whiskyn visas sen NAS
istället för ålder.

Jenz Rönnow
Grundare av whiskyforum | Medlem i Whisky Society Skåne


#37 Jenz Rönnow

Jenz Rönnow
  • Admin
  • 6877 Inlägg:
  • Kön:Man
  • Ort:Trelleborg
  • Intressen:Whisky
  • Whiskyklubb:WSS

Sparad 06 March 2011 - 09:42

Om någon fortfarande har problem med att det inte går att skapa produkter vore jag glad om någon kunde bifoga en skärmdump på inmatningsskärmen. Svårt att hitta problemet annars.

Jenz Rönnow
Grundare av whiskyforum | Medlem i Whisky Society Skåne


#38 martinsa

martinsa
  • Vanlig medlem
  • 290 Inlägg:
  • Kön:Man
  • Ort:Norrtälje
  • Whiskyklubb:Roslagens Whiskysällskap, Slainte

Sparad 06 March 2011 - 12:13

jag lyckas inte varken i explorer eller firefox

i explorer händer ingenting står det bara error on page längst ner med det gula triangeln och utropstecknet, i firefox händer ingenting (inget felmedelande, ingenting)
Martin Sandberg

#39 berra72

berra72
  • Vanlig medlem
  • 266 Inlägg:
  • Kön:Man
  • Ort:Säffle
  • Intressen:Whisky,Flugfiske,Flugbindning
  • Whiskyklubb:Slainte

Sparad 06 March 2011 - 15:16

jag undrar när man lägger in en ny produkt och skriver information i produkt kommentar, vart tar den infon vägen?, för den syns inte sen.
Patrik Bengtsson


The Diurach, Isle of Jura
Friends of Laphroaig, plot 404230
Ardbeg Commitee

#40 Jenz Rönnow

Jenz Rönnow
  • Admin
  • 6877 Inlägg:
  • Kön:Man
  • Ort:Trelleborg
  • Intressen:Whisky
  • Whiskyklubb:WSS

Sparad 06 March 2011 - 16:22

jag lyckas inte varken i explorer eller firefox

i explorer händer ingenting står det bara error on page längst ner med det gula triangeln och utropstecknet, i firefox händer ingenting (inget felmedelande, ingenting)



Kan du ta en skärmdump på sidan där du matar in alla uppgifter och bifoga här?


Jenz Rönnow
Grundare av whiskyforum | Medlem i Whisky Society Skåne