Warning: Declaration of title_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/whiskyfo/public_html/wp-content/themes/whiskyforum/functions.php on line 0
Om whiskyforum - whiskyforum

Om whiskyforum

Välkommen till whiskyforum, Skandinaviens största sociala webbplats för alla som älskar whisky!

Är du nyfiken nybörjare eller connoisseur?

– Oavsett om du är ny eller erfaren whiskyälskare har du kommit rätt! Tanken med whiskyforum är att skapa en samlingspunkt för alla oss som älskar whisky. I detta avlånga land ökar intresset för whisky mer och mer. Samtidigt byggs en enorm kunskapsbank upp. Varför behålla dina erfarenheter för dig själv, när du kan dela med dig av dem till likasinnade?

Historia

Whiskyforum grundades av Jenz Rönnow, och sjösattes 6 februari 2004. Han berättar själv i en intervju med Henrik Aflodal ”– Jag var medlem i ett bilforum men saknade en nätsida där jag kunde få svar på mina whiskyfrågor. Engelska forum med låg aktivitet fanns men inget på svenska. Första inlägget besvarades 09:01:32 och sedan dess har aktiviteten ständigt ökat för att explodera sedan 2006.”

whiskyforum har genom åren utvecklats till att vara en viktig del i Skandinavien, vad gäller att sprida kunskap och information om whisky.

Forumet

En stor del av whiskyforum är uppbyggt kring den aktiva community, ”forumet”, som lockar både nybörjare och whiskyexperter. I diskussionsforumet känns det lite som att komma hem till Jenz, en familjär förlåtande ton präglar inläggen. Jenz säger vidare: ”– Nya medlemmar kanske blir förvirrade när de kommer in. Det är som att öppna dörren till ett klassrum där en livlig diskussion pågår. Man blir yr av alla ’lappar’ som virvlar runt. Som ny kan det verka lite skrämmande men efter ett tag förstår man att alla därinne är vänner. En dunk i ryggen, ett papper läggs fram: ”Vad tycker du?” En penna trycks i näven och vips så är man igång. Det är så det ska kännas tycker jag.”