Warning: Declaration of title_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/whiskyfo/public_html/wp-content/themes/whiskyforum/functions.php on line 283
Gillar du frågesport? - whiskyforum

Gillar du frågesport?

2014-08-22 0 kommentarer

Kanske är då Glenfiddichs app till smarta telefoner något för dig?

Jag har prövat den under en tid nu. Appen fungerar genom att man utmanar vänner eller slumpvisa personer. Appen slumpar sedan fram en kategori (Production, regions, brands, occasion and taste och kanske någon mera) och man får fyra frågor att besvara. Sedan får man vänta på att motståndaren svarar på samma frågor och man kan köra omgång två och tre. Efter de tolv frågorna så summeras det upp och man har en vinnare.

Appen har viss förströelsepotential men den har även sina brister. Dels buggar den kraftigt för mig. Ofta får jag felmeddelanden om att jag inte har nätverkskontakt och kan inte ens starta den. Det har blivit bättre med uppdateringarna men det kvarstår, problemet kan dock vara kopplat till just min telefon.
glenfiddich_app_screensNågra gånger har jag vunnit för den har tappat kontakt när den ska rapportera resultatet vilket har gjort att jag får dubbel poäng på den omgången. Allt detta är okej men sedan finns det en hel del frågor som är tveksamma vad det gäller svaren. Jag tror inte att det bara är jag som är tveksam till många av svaren även om jag faktiskt skulle kunna ha fel. Det är samtidigt inte lätt att hänga med bland alla nya projekt på Irland eller veta rätt namn på det nordligaste destilleriet o.s.v. Fast kör man tillräckligt ofta så lär man sig givetvis de felaktiga svaren också samt vilka golfbanor som ligger nära vilket destilleri om man nu inte redan har sådan kunskap.

Om ni känner för det så får ni gärna utmana mig, jag har användarnamnet KarlströmsMalt


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/whiskyfo/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Jenz Rönnow

Grundare av whiskyforum och passionerad whiskyälskare. Startade whiskyforum våren 2004. Mottagare av Gordon & McPhail Scholarship 2010.