Warning: Declaration of title_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/whiskyfo/public_html/wp-content/themes/whiskyforum/functions.php on line 0
Grythyttan Whisky bjuder in till bygget av nästa destilleri - whiskyforum

Grythyttan Whisky bjuder in till bygget av nästa destilleri

2013-03-14 0 kommentarer

Nu ger vi alla whiskyintresserade medlemmar i Sveriges alla whiskyklubbar möjligheten att vara med och utforma G II – Grythyttans nästa destilleri.

Vi vill ha era synpunkter om:
– besöksverksamheten, (utbud i shop, servering och provning),
– rundturer,
– behov av mat, konferensutrymmen och övernattning,
– destilleriet med utrustning: utformning och inriktning,
– traditionellt eller datoriserat,
– egen mältning eller inte,
– fatfilosofi,
– övrigt.

Synpunkter skickas till vår länsrepresentant Morgan Svensson laxgatan44@gmail.com som är projektledare.

Erbjudande till dig som är medlem i en whiskyklubb – Bli Pannvän

Nu ligger vårt fokus på att finansiera, beställa och bygga det nya destilleriet. Hjärtat i det blir självklart kopparpannorna. Som whiskyintresserad ges Du nu möjligheten att föreviga Dig genom att teckna Dig i vår Pannemission 2013.

Många har redan besökt vår anläggning i Ekeberg, och det är åtskilliga trevliga stunder som vi kan se tillbaka på under åren i Lillkyrka. Nu satsar vi på en större anläggning till förmån för alla whiskyintresserade.

Bli historisk

Var och en som tecknar sig i emissionen får sitt namn för evigt ingraverat på en vacker kopparplåt från kopparslageriet Forsyths, Rothes, Skottland.

DIR

Kopparplåten monteras i destilleriet, i Det Inre Rummet, dit endast våra Vänner har exklusivt tillträde. DIR kommer med sin glasade yta mot destilleringsrummet ge en fantastisk och spektakulär insyn och närvarokänsla för Dig som kommer och besöker oss.

Förutom det magnifika ekbordet med stoppade stolar i skinn, luftkonditionering och en komplett whiskybar finns alla bekvämligheter för en lyckad provning eller ett möta som överträffar allt Du tidigare upplevt.

Synligt tecken

Som ett synligt tecken på Din insats ingå även ett par unika manschettknappar alt armband från Skultuna Mässingsbruk 1607. Svarta med Grythyttans initialer i guld på mässing.

Du träffar oss på mässan Chateau Grand Cru i Örebro 22 – 23 mars, Whiskymässan i Göteborg 12-13 april, och i Malmö 19-20 april.

Grythyttan Whisky AB (publ)


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/whiskyfo/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Jenz Rönnow

Grundare av whiskyforum och passionerad whiskyälskare. Startade whiskyforum våren 2004. Mottagare av Gordon & McPhail Scholarship 2010.